Modellserier

En skalenlig modell är perfekt som representationsgåva, reklammaterial eller present till dina samarbetspartner, kunder och anställda. Du får på detta sätt fortsatt uppmärksamhet med en gåva som går helt i ditt företags färger och layout. De flesta representationsgåvor är standard och erbjuder inga möjligheter för ditt företag att profilera sig och få fortsatt uppmärksamhet.


White Line

En skalenlig modell är perfekt som representationsgåva, reklammaterial eller present till dina samarbetspartner, kunder och anställda. Du får på detta sätt fortsatt uppmärksamhet med en gåva som går helt i ditt företags färger och layout. Här har du en uppsättning tomma ”tavlor” för dig som själv vill färgsätta din bil.


Premium Line

Samlare av skalenliga modeller finns över hela världen i alla åldrar och har de mest skilda intressen. De samlar på WSI skalenliga modeller i alla former. Det finns samlare som samlar på ett visst märke, till exempel specifika lastbilar från ett visst land.

Över hela världen finns det varje vecka mässor för samlare där våra återförsäljare erbjuder WSIs modeller. Vi är stolta över att WSI är det populäraste märket i skala 1:50 när det gäller att samla lastbilar, kranar och entreprenadfordon.

Kommande

Vi lägger upp kommande modeller.